Dum-dummare-dummast-politik

Sverige importerar apelsiner.  Finns på riktigt i livsmedelsbutiken. Våldtäktsimport.  Finns som skröna i SD:s manifest. Ett hittepå för att mata hata-invandrare-pöbeln.

Så vad gör vi med alla “svenska” våldtäktsmän -utvisar dem? Nänä, det går inte. Övervakningskameror, svarar Jimmie. Hoppsan, våldet mot kvinnor sker inte sällan i den egna sängkammaren. Men en våldtäkt i Jimme Åkessons & Co:s värld sker utomhus, av en okänd man från annat land än Sverige. Våldtäkten av exet, av sambon, hemmavid, räknas liksom inte. För det här handlar ju egentligen inte alls om kvinnors säkerhet.  Kvinnor används för SD:s eget skydd, som ett vapen i kampen mot De Andra.

Men visst finns det en  import som oroar. Som hotar. En import från de mörkaste hålorna i underjorden, till den svenska riksdagen. En genuin dum-dummare-dummast-politik i maktens korridorer. Det vore väldigt illa. Och ett enormt slöseri med skattemedel.

Expressen och Aftonbladet om duellen.

– Marita –

4 Comments

Magnus A

Fi VG: “Men en våldtäkt i Jimme Åkessons & Co:s värld sker utomhus, av en okänd man från annat land än Sverige.”

Eh? 41 av 41 överfallsvåldtäkter i Oslo (alltså utomhus) förövades av utlandsfödda (invandrare), och en som arbetar med våldtäktsoffer menar att bilden ärmsnarlik i restan av landet. Statlig television i Norge; NRK

Cirka hälften totalt i Sverige, men hur ser det ut i Sverige utomhus resp. i hemmen?

Men en liten minoritet av invandrare är våldtäktsmän! Några procent mot enstaka promille för etniska svenskar. Överrepresentation för enstaka länder kanske 20. vidare 300 procent ökning av våldtäkter sedan 1970 vilket till 2/3 beror på utlandsfödda (eftersom hälften av våldtäkter nu är av dem). Resten (1/3 av ökningen på +300 procent) något annat. Sämre moral och/eller ökad anmälningsbenägenhet?

I alla händelser ligger cirka 20 procent av svenskarna som är utlandsfödda bakom hälften av våldtäktsdomarna.

Apelsiner? Tydligen förlorar ni debatten och det är ju inte konstigt när ni håller på med den feminism som ska avköna människan och ser alla problem utifrån könsidentitet. En ren New Age-religion, om man uttrycker sig mycket snällt. Ett misslyckande för vetenskapen att sånt vilka konstruktivistiska tankebyggnader som helst anammas!


Och oberoende alla mina försök att nå fram med sanning och logik är det fruktansvärt att man i namn av feminism kan förkasta kvinnans rättigheter. Att konstruktivism a’la vänster inte kan kritisera andra och förtryckande kulturer komprometterar er fullständigt.

Reply
Fi i Västra Götaland

Amnesty:
• de flesta våldtäkter i Norge rapporteras aldrig
• 84 procent av alla våldtäkter som rapporteras till polisen går aldrig till rättegång
• 36 procent av alla våldtäktsrättegångar slutar med ett frikännande.
http://www2.amnesty.se/externt/aiglobal.nsf/(sidor)/2003EDCBECB64BE1C12574C5002EB6BD/$file/Fallet_Nedlagt_2008.pdf

Rassar har aldrig intresserat sig för kvinnors rättigheter tidigare: kvinnan föder barn och håller käften. Men nu finns en chans att “rädda” stackars svenska kvinnor.

Oavsett hur vi tolkar statistiken, oavsett hur vi vänder och vrider finns 1 gemensam nämnare som kvarstår. En absolut majoritet av våldtäkter sker av män. Rika, fattiga, unga, äldre, skitsamma etnicitet. Män. Och tänka sig, vi vill inte alls sparka ut alla våldtäktsmän till annat land, eller rentav planet.
Marita

Reply
Magnus A

De flesta våldtäkter i samtliga länder rapporteras ju inte. Om det är 80 eller 90 procent är väl svårt att veta, men vad har det att göra med exemplet Oslo? Gör det att de sällan anmäls i alla länder det okej med våldtäkt där?

Ser heller ingen relevans i påståendena om andel som går till rättegång respektive hur många som döms skyldiga. Det har inte ett smul att göra med det jag påpekar. Än mindre då det gäller _dömda_ våldtäktsmän, men även om det gällt anmälningar eller något annat så försvinner inte enormt stor överrepresentation av våldtäkter i vissa kulturer.

Det verkar som om ni är våldtäkters försvarare.

Ni skriver sedan: “Rassar har aldrig intresserat sig för kvinnors rättigheter tidigare”.

Är jag en rasse? Hur menar ni? Är det att vara rasse att konstatera att det finns stora och nästan diametrala skillnader i syn på kvinnan, familj, våld, auktoriteter och mycket annat mellan olika kulturer samt hur det påverkar människor i dessa?

Jag har inget emot om vi tar hit invandrare med 10-20 ggr överrepresentation (där iofs en minoritet, >95 procent, inte begår brottet) och snabbutbildar dem i svensk kultur, så att de genuint blir svenskar så vår bättre kultur — men att säga att vår kultur är bättre gör mig kanske till nazist — slipper att hotas. Men att göra en “kulturell omprogrammering” av en stor del av befolkningen som kommer hit med dagens invandring är en utopi då kultur sitter djupt och inte sällan förstärks när den befinner sig i annat kulturellt sammanhang (värdlandet).

Jag vill ha invandring, men inte den jättestora vi har nu — att det gör mig till rasist definitionsmässigt har jag förstått, men det är osant förtal. Man måste få förorda en striktare migrationspolitik än dagens utan att kallas rasse. Då era andra argument är irrelevanta är nog iofs rasse-ordet ert starkaste kort. Det är ju helt legitimt att slänga på vem som helst som inte förordar större invandring.

Nej, inte alla våldtäkter begås av män. Det är ett ignorant och sekteristiskt påstående. I ert fall sekteristiskt grupptänk. Tankebyggen av konstruktivistisk och kanske strukturalistisk karaktär, som är vänster, bygger nästan alltid på grupptänk, fröet till förtryck. Så här hade nog en nazist skrivit:

“Oavsett hur vi tolkar statistiken, oavsett hur vi vänder och vrider finns 1 gemensam nämnare som kvarstår. En absolut majoritet av våldtäkter sker av judar. Rika, fattiga, unga, äldre, skitsamma etnicitet. Judar. Och tänka sig, vi vill inte alls sparka ut alla judar till annat land, eller rentav planet.”

Vilken varm generositet…

Reply
Fi i Västra Götaland

Det är väl tydligt vad mörkertalet har med anmälda våldtäkter att göra: statistiken fallerar naturligtvis.

Apropå att tänka konstruktivistiskt: om man inte gör det, varthän hamnar man då: Absoluta flertalet våldtäkter begås av män. Krig startas av män. Osv osv. Är män därmed av naturen onda varelser? Självklart inte. En konstruerad mansroll som hyllar våld och makt, är däremot ett hot mot hela mänskligheten, såväl mot andra män som mot kvinnor.

SvD:s faktakoll om den sk våldtäktsvågen http://blogg.svd.se/faktakollen?id=20272 En koll som också visar hur rasismen genomsyrar det svenska rättsystemet.
/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.