Alla mot SD. Och f.d. SD mot SD

Alla mot SD. Så kan det se ut när Sverigedemokraterna ska stängas ute i landets kommuner.  Hade varit önskvärt om man även kunde samverka för att öppna upp: att samarbeta gränsöverskridande för kommunmedborgarnas bästa.  I frågor om jämställdhet, miljö och all annan välfärd. 

F.d SD mot SD. Så ser det ut i lokalpolitiken i Trollhättan fram till valet. En politisk vilde på SD-mandat flyttar till annan kommun och ersätts av Gorm Lind, eftersom hans namn fanns på en valsedel 2006.  Gorm Lind som varit aktiv Sverigedemokrat, men som gjort avbön.  Men som nu alltså får en SD-stol i Trollhättan. Som blev anklagad för att ha förskingrat partikassan och uteslöts. Och som har en och annan synpunkt på partiet:

Partiledaren Jimmie Åkesson framstår ofta i tv-debatter som lugn, saklig och nästan som en svärmorsdröm. Du som känner honom, vad är din åsikt?
– Åkesson gick med i SD när han var 17–18 år då partiet var ett mer eller mindre uttalat rasistiskt parti. Jag säger så här: varför gick någon med i SD på den tiden om man inte ogillade invandrare eller var rasist? Ny Tid

Det undrar jag också. Eller….. det gör jag ju inte.  Nej.  För ett år sedan, gav Gorm fem snabba  skäl till att inte rösta på Sverigedemokraterna i eu-valet. Kan med all säkerhet gälla för samtliga framtida val.  Läs här.

– Marita –

7 Comments

adi

varför är de så tyst från er sida angående heders vålet? å den islamistiska terrorn?

men de e klart ni är ju jude hatare så då får man väl stå ut med några mord här å där..
för inte bryr väl ni er om några stackars förföljada invandrar tjejers öde,,

de e ju bara å skylla på alla mäns våld mot kvinnor,, så på med burqan nu å ställ in er i de islamistiska ledet,

SD 8 % i valet .. va chockade ni ska bli,,

Reply
Fior i Västra Götaland

Hej Adi
Vi bryr oss om alla tjejers och kvinnors öden. Våldet och morden på kvinnor kan inte packeteras i termer av “heder”. Mannen som i dagarna dömdes för att ha kastat en brandbomb på sin fd fru som alltså brann till döds: hur ska det mördandet definieras? “Svensk heder”?
Marita

Reply
leif clavenheim

Inte skyller vi sverigedemokrater den svenska vänstern för att ligga bakom stalins massaker på 50 miljoner människor. Så lägg av med era naiva påstående om att en 17-årig kille vid namn åkesson ens skulle vara på samma planet som de galningarna ni sympatiserade med.

Reply
Fior i Västra Götaland

Hej Leif
Det är inte jag som påstår, bara återger vad en fd sverigedemokrat anser om sitt forna parti.

Sedan är jag Fi, inte Vänster.
/Marita

Reply
leif clavenheim

En Sverigedemokrat kan inte känna sig utestängd. Inför valet i september är det ni andra partier som är instängda med särskild prövning om frigång.

Reply
Fior i Västra Götaland

Jaha……vem är det som prövar om frigången?
Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.