Raslagar anno 2010

I Sverige bor en person som vill införa raslagar. Ingen obetydlig lantlolla (som jag t.ex.) som sitter på kammaren och tycker hit och dit. Utan en minister som är ansvarig för jämställdhet och integration. En alliansrepresentant.  Folkpartisten Nyamko Sabuni, som vill att annat ursprung än svenskt kan ge

Kortare föräldraledighet

Lägre lön

Lägg därtill FP:are Björklunds halva ungdomslöner.  Då får väl en invandrad ungdom först hälften av lönen och sedan hälften (?)  av det. Bör resultera i 25 % lön.  Nyamko tycker att vi ska vara “lite okonventionella” om vi ska lyckas med integration.  Nyamko gör en SD:are och och hukar bakom kvinnor som ska ge det alibi som behövs för att diskriminera. Men det här inget annat än genomsur rasism.

Folkpartisten Avni Dervishi:

Att jämföra Folkpartiet Liberalerna med Sverigedemokraterna är bokstavligen galet och ohållbart. NM

Jaså? Skillnaden är väl att SD aldrig hade vågat säga det folkpartisten Sabuni säger?  

– Marita –

3 Comments

vmm

Hm… varför drar du in SD här? SD är ju det enda partiet, mig veterligt, som kräver att samma lagar och regler ska gälla oavsett etnisk bakgrund. Till exempel avskaffandet av instegsjobb och liknande etniska kvoteringsregler och privilegier för människor beroende på etnisk bakgrund (eller kön, för den delen).

Reply
Avni Dervishi

Mångfald och vi nysvenskarna eller invandrarna är en rikedom för Sverige. Det har vi Liberalerna alltid tyckt. Varför har inte Fi några av oss med invandrarbakgrund bland de i toppen?
Varför tycker ni att det är OK med burka och Niqab? men tycker att män är talibaner?
Bara okunniga jämför oss med SD.
Jag är svartskalle, liberal och medmänniska och jag är stolt över det.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.