Slavhandeln i Eu

Vi har politiker i Eu som köper kvinnors kroppar. Vi har folkvalda individer som anser att kvinnors kroppar kan köpas. Köpas för pengar som vi, Du och jag, betalar till Eu. Jag vill inte att mina pengar skall användas till att kränka kvinnor och jag vill att politiker skall vara ett föredöme, inte skolexempel på kolonisatörer och skändare av kvinnokroppen.

Liv som jobbar som assistent för Maria Robsham, har på sin blogg skrivit om Eu-politikern Bogdan Olik som åtalades för att ha våldtagit en prostituerad kvinna .  Olik försvarades av en partikollega som menade att en prostituerad kvinna inte kan våldtas –  kanske kunde det handla om “stöld”……Så ser synen ut på könsköp och dessa snubbar är inte ensamma. Lyssna på Studio Ett där bl.a. Maria Robsahm medverkar om synen på prostitution bland parlamentarikerna.

Eu är en samling stater som skall verka i en union. Inget konstigt med det. Hade det varit OK att bilda union med länder som fört regelrätta krig mot andra stater? Som hyllat attacker och ständiga kränkningar av mänskliga rättigheter. Skulle inte tro det…. Men det är helt i sin ordning för Eu:s företrädare att föra krig mot kvinnokroppen. 

Vill verkligen inte vara med i Eu. Och definitivt inte med dessa skitnissar. Men vi kan inte välja bort unionen. Därför måste vi in i parlamentet.  Måste, måste ge kvinnor röster. Måste.

Marita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.