Gränslöst korkat

Var går gränsen om även Italien åtalar The Pirate Bay? Finns det ö.h.t någon gräns ? Ett års fängelse i Sverige, upp till 3  år i Italien. Sedan rättegångar likt Jorden Runt på 80 Dagar, som totalt resulterar i livstidsdomar flera gånger om. Och skadestånd som motsvarar USAs samlade militära kostnader, sedan typ 2:a världskriget. Eller? Nu är det riktigt löjligt, helt barrockt.

Så jag undrar: nätpedofiler som själva skändat barn för bildspridning world wide eller nätpedofiler som samlat övergreppsbilder i tusental på sina datorer – har det någonsin skett att de åtalas i land efter land? Eller anses TPB orsakat mycket större skada?

Helt otroligt.

– Marita –

No Comments

Ivan

Kan bara hålla med. Nätpedofilerna skadar bara barn, och dessa är ju som bekant varken rika eller mäktiga. Men trampa Hollywood på tårna och du får hela världen efter dig. Fy fasen.

Reply
Jimmy Arogén

Nu om något måste vi alla ta vårt ansvar och rösta på dem som värderar dessa frågor högst, och det är som enda parti i Sverige – Piratpartiet. Låt oss tillsammans få in dem i EU för att motarbeta denna internationella korruption.

Reply
Putte Torild

Det är inte alls bara Piratpartiet som värderar friheten på nätet högst! Det gör även Miljöpartiet. Även Vänsterpartiet har liknande hållning.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.