Go Stockholm!

Just nu röstar Fi region Stockholm om att ställa upp regionalt och lokalt valet 2010.  Otroligt om det skulle bli ett “nej”, särskilt med tanke på hur bra det gick i Eu-valet i just Stockholm.  I länet fick Fi 3,28 %. I Stockholm stad 4, 53 %.  Val.se Men allt kan väl hända………….? Men neej, Fiorna i Stockholm är ju så himla duktiga och peppade.  Och så himla synd det vore om alla invånare om de inte ställer upp…..

– Marita –

No Comments

vmm

Snygg ny layout förresten!

Jag gråter självklart inte om det går dåligt för FI i nästa val. Möjligen krokodiltårar. Men en brakförlust i nästa val för FI tror jag skulle vara förödande för hela partiet. Entusiasmen har försvunnit och realiteten infunnit sig. Och i realiteten är att det är ganska kört och FI är ett småparti med samma dignitet som Nationaldemokraterna eller något revolutionärt parti på vänsterkanten. Dvs. politiskt inflytande är lika med noll.

Då undrar jag om ni orkar. Då undrar jag om ni kommer att bli som vänsterrörelsen på 1970-talet dvs att den “normaliserades” och gick in i den allmänpolitiska vänstern, typ sossarna, med kvardöende UFOn i vänsterkanten, eller bara lägga ner…

Nåja, det där får ni själva avgöra och prata om men får jag spekulera så är FIs framtid mycket dyster.

Marita: Tack!

Också tack för omtanken, men vi orkar. Det roliga har ju precis börjat..:)Tar Du bara bort “D”, så har Du rätt: YSTER!

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.