Svenskt BB anno 2009

Glödhett objekt.  Som alla kastar runt. Runt. Runt. Så kan man utan övertoner beskriva kvinnan som förvägrades plats i Malmö och sedan transport till Östra sjukhuset, Göteborg. Nu är det inte vilken kvinna som helst, utan en vars vatten gick – gravid som är beräknad till 21 januari. Malmö hade ingen plats och sa att hon skulle transporteras till Göteborg, där hon bor. Men Göteborg vägrade betala för sjuktransport. Så nu söker hon efter tåg. Undrar vad SJ:s personal säger om att få ombord en kvinna som kan föda när som helst?

Föd och åk hem efter 6 timmar, eller hellre: kom inte hit alls – svenskt BB anno 2009?

Redigerat 16 december: Varför MAS stängde dörren, kan ni läsa om i pappans kommentar.  Bedrövligt!/Marita

– Marita-

2 Comments

Pappan/ Alexander

Hej allihop. Tack før alla som har engagerat sig. Detta ær pappan som skriver. Hon har nu føtt och allt gick jættebra. Tyværr kunde jag inte nærvara før jag åkte utomlands før jobb och inte kunde återvænda. Det ær hemskt. Många saker har inte kommit fram, som tex att MAS inte fann henne och påstod att hon inte var Svensk och inte registrerad. De kunde inte hitta något på hennes personnummer. etc. Det ær behandlingen av mænniskor som gør mig fruktansvært frustrerad och førbannad. Allt løste sig, hon fødde direkt nær hon kom till gøteborg och det blev en liten flicka!!

En stolt pappa och hoppas vi kan hjælpa andra mænniskor med att bli illa behandlade før så ska det inte vara.

Mvh / Alexander

Reply
Fior i Västra Götaland

Hej Alexander

Först stort grattis till bebisen! Och tack för att Du berättade dels hur det låg till, dels att det gick bra. Trots MAS vidriga beteende.

INTE KLOKT!! Hur illa kan man behandla en människa?! Är det personnumrets vara eller icke vara som avgör om man ska få föda barn eller inte. Skämmes MAS!!

Ber Fi Skåne som ställer upp i lokala val, kolla på detta: så här får det inte vara.

Hälsa mamma och barn!

/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.