OBS! HBT-diskussion 18 februari flyttas

Vi har tyvärr ingen lokal för HBT-diskussionen inför kommunvalet 18 februari. Men självklart struntar vi inte i HBT-frågan. Vi återkommer inom kort med ny tidoch/eller ny lokal.

Edit:  Schysst medlem har fixat lokal. Hör av Dig till vastragotaland@feministisktinitiativ.se för adress. Tiden är ff kl 18  – VÄLKOMMEN!!

– Marita

11 Comments

Lisa

Åh nej, vad trist! Den torsdagen kunde jag ju dyka upp och hade sett fram emot att träffa några av er andra Västra Götalands-F!or… Får djupdyka ner i almanackan ytterligare.

Reply
Fior i Västra Götaland

Åh, det hade varit (blir) kul! Och bra med nya friska ögon! Men prio är att behålla datumet o kolla efter annan lokal (var fullt på Sensus just den dagen). Om det inte funkar, då får vi rota i almanackan. Så snart vi vet, meddelar vi på hemsidan och skickar ett blinkning till Dig. Var inne på Din blogg http://lisaslivslust.blogspot.com/ igår o jäklar vad bra o välskriven den är! Besöker Lisa Livslust snart.

Reply
Callisto

Nej, vad trist att det inte blir av. Hade liksom Lisa sett fram emot att titta in och träffa lite Fior. Och givetvis diskutera ämnet. Men vi ses en annan dag då.

Reply
Fior i Västra Götaland

Jodå, det blir av. Och prio 1 är att ha samma dag: torsdag 18 februari. Stina Svensson letar ny lokal någonstans i Götet. Om det absolut inte funkar, får det bli en annan dag. Men vi håller tummarna.

Btw: På fredag träffas fior på Haket (1:a Långgatan 32) i Gbg för att heja på Gudrun i Lets Dance. Lisa och Du är varmt välkomna då!

Reply
Lisa

Håller tummarna… Kanske kikar in en sväng på fredag och träffar lite Fior 🙂 Har en film på festivalen senare på kvällen men ett förbikik kan nog gå.

Reply
Fior i Västra Götaland

Vad kul om Du hinner, annars får vi hoppas på en nästa fredag med LD också… Har Du en film, eller ska Du kolla på en?

Reply
Lisa

Ska kolla. Fast det hade varit kul med en egen – får lägga det till listan över projekt.

Reply
Fior i Västra Götaland

Efter att ha läst din blogg, hade det inte varit förvånande alls:) Både Du & Callisto verkar ha många järn i elden. Är själv kulturanalfabet med särskild betoning på film & teater…Får lägga på min lista att lära mer. Eller något:)

Reply
Callisto

Konferensrummet där jag har mitt kontor är ledigt denna afton18/2 kl. 18-21, och jag har bokat den tiden ifall det fortfarande behövs. Vi får höras vidare om detta. Finns gott och väl plats för ett tiotal personer, och fler stolar finns om vi skulle bli väldigt många.

Reply
Fior i Västra Götaland

Underbart – så schysst och bra!!!!! Jo, det behövs fortfarande, kollade nyss. Vi kan väl höras på mailen/FB vidare?

Tack än en gång!
Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.