Tystnad. Sortering pågår.

SD för hela slanten överallt. Äntligen slut på tystnaden som la grunden till offerrollen som Jimmie Åkesson & Co så tacksamt axlade.  Äntligen får vi veta något om SD-politik.  Som Lena Melins klargörande om verkligheten bakom SD:s blufftaktik. Taktiken att ställa de äldre mot invandrare. AB Hmmm, hur tänker man kring äldre invandrare? Äsch, de finns inte i SD-land, tänkte inte på det.

SD vill ha den svenska modellen på arbetsmarknaden.  Men det verkar mer handla om svenska än om modellen. Bort med instegsjobb och annan särbehandling. För invandrare, alltså. DN . Instegsjobb som är “snudd på landsförräderi”…….AB. Svenska modellen tycks omfatta alla verksamheter. Dagens ledare i Expressen:

Jimmie Åkesson om Zlatan Ibrahimovic i norska Aftenposten i torsdags:
– Den svenska modellen bygger på samförstånd och på att man ställer upp för varandra. Zlatans spelstil hänger självklart ihop med hans bakgrund. Han är inte någon typiskt svensk spelare, varken på eller utanför banan. Expressen

Först började jag gapskratta…hahaha… Låter som något från Public service. Eller Schmolitiken. Någon driver med en politik som hamnat snett. Driver med tron på spöken som inte finns. Men shit, det är på fullaste allvar.

I SD-land råder febril aktivitet i att sortera.  Precis som tomten stämplar “OK” i rumpan på dockorna på julafton, precis så motas människor bort. Och då blir det inte så många kvar.  I  SD-land är det tyst och tomt. Jag är feminist och hänger nog löst. Hur är det med Dig?

Veckans bloggrekommendation: Vi i Sverige 

– Marita –

No Comments

Andreas

Tja, hämtar man sin allämbildning från Aftonbladet och Expressen så förstår jag att SD verkar läskiga… Det är ju synd om er.

Reply
svalin

Folk det är jävligt synd om är personer som tror på SD:s lättköpta retorik. Men ni har väl ingen utbildning antar jag.

Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *