Vi vet, vi hör, vi vinner

Piraterna klär ut sig för att visa att politik kan vara roligt.  Visst är det kul att klä ut sig. Men Fi har kul i politiken, med eller utan förklädnad.  Åsså har ju feminister bättre sex, som Fi Stockholms väska visar nedan till vänster. Och att Jonathan och Per har kul i Fi, det vet jag. Med eller utan förklädnad:

Foto: Petra Wallin

När Piraterna 1 majtågar i Göteborg med sisådär 70 deltagare, ger det en alldeles egen artikel i Dagens Nyheter. Men när 250 feminister tågar i Stockholm…tja..då får vi skriva om det själva. Som här.  På en blogg ute i västgötska bygden.  Vänta, jag hör något…: Veronica SKRIKER “arbetstidsförkortning” från Östersund.  Jajamensan, vi hörde det ändå hit till Västra Götaland.  Vi vet, vi hör, vi vinner.

– Marita –

5 Comments

Fior i Västra Götaland

@veronicasvard
Internet? Aha, vad det så ………:)

Reply
Malinka

Ja, fatta så mäktigt det var att gå längst bak och i en sväng se banderollen en bra bit framför! Och fullt med Fi-are emellan!

Inte ett ljud i Stockholmstidningarna (som jag läst) förstås.

(Och vi skanderade “Vi vill ha sex, vi vill ha sex, vi vill ha sex timmars arbetsdag” med jämna mellanrum förstås! Mycket uppskattat av vissa åskådare längs vägen, kan jag säga. Och jag tror inte det var arbetstidsförkortningen som orsakade deras intresse.)

Reply
jhn

Inget fel på Fi. Om jag inte hade varit pirat hade jag nog kunnat vara med och ha bra sex jag också. Kanske sen, just nu känns det som att piraternas sakfrågor måste få företräde illa kvickt.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.