Ränderna går aldrig ur

 Johan Croneman, DN:

På söndag möts Gudrun Schyman, Feministiskt initiativ, och Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna, i en tv-debatt om – jämställdhet! Är det den debatten man skall ta med Jimmie Åkesson? Så blir frågan helt marginaliserad, och Jimmie Åkesson får prata familjepolitik och familjevärderingar. SD jublar. DN

“SD jublar”?!  Över att deras familjevärderingar granskas av Gudrun Schyman? Skulle inte tro det. Nej. Just den debatten, ska vi ta.

Sajten sverigedemokraterna.de (rekommenderas!) som granskar sd:s politik, refererar Katarina Bengtsdotter på SD-kvinnornas webbplats i maj 2008:

Självklart kan vi i Sverige föda det antal barn som behövs för att garantera vårt kommande behov av arbetskraft. Detta skulle dock kräva att vi var villiga att ändra våra liv och levnadsmönster och sådant är som bekant inte alldeles lätt. Vi skulle behöva satsa mer på familjen och mindre på oss själva som individer. Sverigedemokraterna kommer att vidta politiska åtgärder för att underlätta ett stort barnafödande i landet. 

Visst har vi hört den förut, att kvinnorna ska föda fler barn, sd.de igen:

Faktum är att Tredje riket på ett liknande sätt uppmuntrade kvinnor att stanna hemma, föda barn och föra rasen vidare. De hade till och med en speciell medalj som tilldelades den ariska kvinna som födde fyra barn eller fler.

Ränderna går aldrig ur.

– Marita –

2 Comments

Fi i Västra Götaland

Nä, varför tror du det? Vi ska tvärtom vara fler medborgare in i framtiden, absolut! Men lösningen måste ju inte vara a´la SD: att sätta taggtrådsstängsel vid våra gränser och lägga ansvaret för befolkningsökningen på de kvinnor som har “rätt” etnicitet.

– Marita –

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.