Inspirerande träff ikväll med F! Göteborg

Det är en fröjd att diskutera politik med kloka och fantastiska feminister. Ikväll träffades ett gäng Göteborgsfior för att diskutera feministisk politik kring stadsplanering. Allt för att förbereda de rådslag som vi ska ha för att arbeta fram en kommunal valplattform och en regional valplattform 2010. Kolla in på vår sida här på På gång i Fi där står alla datum som kan vara intressanta.

Nästa gång vi träffas ska vi diskutera kommunal välfärd. Det kommer definitivt bli intressant. En välfärd som handlar om att färdas väl i livet, att leva i ett samhälle fritt från diskriminering, våld och exploatering av miljö och människor och som inte får villkoras av kortsiktiga ekonomiska vinningar. Detta ska vi bena i och få fram viktiga frågor i kommun och regionvalet 2010.

Och så vill jag i samma stund jag nu sitter och skriver påminna om att bli medlem i F! för 2010. Sätt bara in valfri medlemsavgift mellan 30–300 kronor på vårt plusgirokonto 405753-5. Obs! Skriv ”medlemsavgift” och ange namn, adress och e-postadress (om du har en). Så är det klart. Bra va? :- )

Feministiska hälsningar från Stina Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.