Gudrun Schyman i Borås idag och 2 april tillbaka i Västra Götaland

Sprängande huvudvärk.  Förkylning på gång eller så beror det på 2 timmars koncentration med öronen på helspänn. Prostitutionsdebatten i Borås med Gudrun Schyman var intressant (finns det ointressanta debatter med Gudrun…?) och riktigt bra att Borås Tidning sände live. Ljudnivån var dock försvinnande låg.  Men det vad det ändå värt. Hoppas BT har sändningsarkiv och lägger ut en intressant och viktig debatt, och ser över ljudet. Fi Borås var förstås där:

På torsdag diskuterar Gudrun Schyman främlingsfientlighet i Helsingborg, tillsammans med Alexander Bengtsson från Expo och redan 2 april är Gudrun tillbaka i Västra Götaland. Och hon är inte ensam, utan samtalar med Mona Sahlin och Maria Wetterstrand om maktens strukturer i Sverige. Ett samtal som fördes i Stockholm, i Malmö och snart i Göteborg. Det har varit braksuccér för fullsatta hus. Ja, många har fått vända i dörren, så se till att du får biljett. Så snart allt är klart (Draken vid Järntorget är nog 100 % säkert), läggs info ut här.

Stort grattis till Mona Sahlin som nominerats av regeringen till generaldirektör för ILO!  Och ett lika stort grattis till ILO om Mona blir vald. Eftersom nuvarande GD avgår först 30 september, hinns nog  Triosamtalet med innan det ev bär av till Genève.

/Marita

Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet: Sverige nominerar Mona Sahlin till generaldirektör för ILO i Genève

Helsingborg främlingsfientligt    Camilla Bergvall och Gudrun Schyman från Feministiskt initiativ om fördomar.

No Comments

Fi Västra Götaland

Hej bograhn
Gudrun Schyman diskuterar och hon debatterar. Denna gång diskuterar hon. Går fint att göra olika saker.
/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.