God jul och gott nytt år!

Hej alla medlemmar i FiVG

Den andra december hade FiVG julfest i Göteborg. Uppslutningen var inte stor, vi som var där hade en avslappnad, glad och trevlig eftermiddag. Vi drack glögg, åt pepparkakor och godis.

Den främsta uppgiften var att utse en valberedning, då ingen av oss som kom till julfesten kan vara valberedning eftersom vi idag är styrelsemedlemmar, funderade vi på vilka som kunde tillfrågas. En person har sagt kanske, övriga vill inte vara valberedning. Därför ber vi nu er medlemmar ställa upp och frivilligt anmäla er. Anmälan kan göras via mail till vastragotaland@feministisktinitiativ.se eller hör av er till den i styrelsen som ni känner.

Under året har några av de styrelsemedlemmar som fanns från början lämnat oss, studerar utomlands eller  arbetar med Fi nationellt. Därför behöver vi också kandidater till den nya styrelsen som ska väljas i slutet på april, kallelse till nästa årsmöte kommer att skickas ut enligt stadgarna. Vill ni eller vet ni någon som vill bli styrelseledamot eller styrelsesuppleant går det bra via mail vastragotaland@feministisktinitiativ.se eller hör av er till den i styrelsen som ni känner.

Vi ska åka till Strömstad och fika, det blir den 26 januari, tid för fika ca. 13,30 vi träffas, pratar och umgås detta kommer bli jättekul, missa inte detta utan kom gärna dit och fika med oss!

Ni kan alltid se tider och platser i kalendern på  FiVG´s hemsidan, http://fivastragotaland.se/. Planering för Fika med Fi fortsätter och 6 juni 2013 hoppas vi kunna besöka Karlsborg. Vill du att vi kommer till din ort, maila oss vastragotaland@feministisktinitiativ.se.

Den 16  januari har vi första öppna styrelsemötet för 2013, alla är välkomna. Är som vanligt kl. 18,00 i Sensus lokal, Södra Hamngatan 29 i Göteborg.

FiVG har valt formen öppna styrelsemöten för att du som medlem alltid ska känna dig välkommen att ta del av styrelsens arbete. Därför kommer du också att fortlöpande få information om när styrelsemötena hålls.

Under året som gott har vi i FiVG gjort ett mycket bra arbete. Ett stort TACK till alla! Både styrelsemedlemmar och övriga som bidragit för att minska våldet i samhället, förbättrat FiVG/FiGöteborgs ekonomi deltagit på seminarier och bibehållit kontakten med andra viktiga organisationer i samhället t.ex. under HBTQ festivalen.

Nu blir det jullov!

GOD JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT FIVG ÅR!
ÖNSKAR HELA FIVG´S STYRELSE
genom
Catharina Andersson
Ordförande i FiVG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.