Fredsmarschen ”I Gandhis fotspår” 18 – 28 juli 2011 Göteborg – Luleå

Meddelande från Kvinnor från Fred:
Fredsmarschen ”I Gandhis fotspår” 18 – 28 juli 2011 Göteborg – Luleå

18 juli Stor manifestationsdag i Göteborg.

19 juli kl 9 lämnar bussen Göteborg och stannar till i Skövde, Mariestad och Örebro, där vi stannar för övernattning och manifestation. Manifestation även 20 juli.
21 juli kl 14 fortsätter resan mot Stockholm och vi stannar till på vägen i Eskilstuna och Södertälje. Här sammanstrålar våra bussar och vi tågar in till Stockholm tillsammans. Gemensam resväg för samtliga bussar Stockholm – Luleå

22 juli kl 16 lämnar vi Stockholm och fortsätter mot Uppsala och Gävle där vi stannar för natten och manifesterar på förmiddagen nästa dag.
23 juli kl 12 lämnar vi Gävle och fortsätter norrut och passerar Sundsvall, Örnsköldsvik och Umeå där vi övernattar.
24 juli avfärd kl 9 från Umeå mot Luleå och vi stannar till i Skellefteå, Piteå och Luleå. I Luleå möter vi antikrigsmotståndare och deltar i olika aktiviteter som pågår under helgen. I Luleå stannar vi 24, 25 och 26 juli, som är den stora manifesta tionsdagen.

27 juli kl 10 åker vi tillbaka, med övernattning i Stockholm.
28 juli kl 10 avfärd mot Göteborg.

Anmälan
Anmäl dig senast 31 maj samtidigt som du betalar in 750 kronor på Kvinnor för Fred västs bankgirokonto nr 5873-0169 i Svenska handelsbanken och skriver som meddelande Fredsmarschen. Utgiften för mat på 500 kronor betalas senast 30 juni.
Kostnad
En buss för 50 personer kostar 75 000 kronor och då ingår chaufför, övernattning för chauffören och tillgång till bussarna i Luleå. Utan någon ekonomisk sponsring skulle en bussresa kosta 1500 kronor per person men fredsmarschen sponsrar resan med 50 procent. Det innebär att resan kommer att kosta 750 kronor.
Det tillkommer 50 kronor per dag för mat och logi. Vi sover i gymnastiksalar eller liknande, därför måste underlägg och sovsäck ingå i ditt bagage. Mat äter vi tillsam mans och medlemmar i våra olika fredsföreningar, i de städer vi passerar, är värdar och hjälper oss med det. Det är viktigt att du uppger om du behöver speciell kost så att vi kan meddela detta till dem som hjälper till.
Vi återkommer med ett mer detaljerat reseprogram längre fram.
Med reservation för eventuella ändringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.