En henerator och 2 fribiljetter till Way Out West

Fixat: heneratorn installerad. Ser verkligen fram emot spännande konfrontationer med egna fördomar framöver. Rubrikerna beskriver inte längre kön.  Texten är könsneutral, eller nä, en hen som beskrivs utifrån sitt utseende, kan vi förstås gissa (lågoddsare…) oss  till är en person av kvinnligt kön.

Oavsett vad du tycker om “hen”-diskussion, testa. Jag har fortfarande svårt att inte skriva könsneutralt, men skall försöka bli bättre. Föredrar dock “hen”, framför “en”, som i ex: en la kan göra som en vell, men även där kan en väl ändra sig..:)

Några som skulle behöva en henerator (eller Rättviseförmedlingen) för att slippa könsbestämning är uppenbarligen Way Out West som bokat artister inför sommarens festival: män så långt ögat når.   Eller bättre upp: en biljett till Draken, där Gudrun Schyman, Mona Sahlin och Maria Wetterstrand  samtalar om maktens strukturer på måndag.  Inträde som ger garanterad inspiration till mer jämställdhet.

Vassegoá, 2 biljetter från Fi Göteborg till Way Out West. Vi andra som också behöver inspiration, beställer via Ticnet.

/Marita

Nu kan du surfa könsneutralt   Surfa som hen     Erkännandet av ordet hen en seger för transpersoner(debatt Emelie Mire Åsell, Förbundsordförande RFSL Ungdom)    Hen, hen, hen, den eller denne? (utan henerator är det: hen, hen, hen, den eller denne..)     Med ”Henerator” kan du surfa könsneutralt       Henerator gör din webbläsare könsneutral

No Comments

FumikoFem

Otroligt att ingen reagerar på att Odd Future kommer vara på Way Out West. Med tanke på deras extrema misogyni och homofobi så blir jag fundersam varför ingen protesterar. Vi protesterade mot Sizzla, så varför inte svinen bakom Odd Future? Att dom är det mest önskade bandet säger väl också en del hur kvinnohat och homofobi är något som tolereras inom musikbranschen. Att så många anser det vara coolt.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.