8 mars med Fi Borås

Denna torsdag är det dags för Internationella kvinnodagen. I år samarbetar F! Borås med SSU Södra Älvsborg och RS. Vi börjar aktiviteterna med att samlas på Stora Torget kl. 15.51 (Varför just 15.51? Kolla in Lön hela dagens facebooksida: ). Förutom att synas och uppmärksamma Internationella kvinnodagen kommer vi då att dela ut foldrar om partiet och berätta för folk vad vi egentligen står för! Med tanke på den senaste tidens antifeministiska uttalande från bland annat Boråsaren Jonas Colting känns det extra viktigt i år att nå ut med det riktiga feministiska budskapet.

Klockan 17 håller F!, SSU och RS torgmöte, där vår egen Eva Linde är en av huvudtalarna! Hennes tal rör allt från feminismens grundpelare till lokalpolitiken och internationell solidaritet. Efter de tre partiernas huvudtalare är det tänkt att det ska bli open-mic, där alla som vill kan berätta om sina erfarenheter rörande kvinnokampen och 8 mars.

Senare på kvällen kommer vi att träffas på Sensus lokaler för avstämning och utvärdering av dagen. Tidspunkten kommer att bestämmas på torsdagen, då vissa vill vidare till de rödgrönas paneldiskussion på Hemgården (mer info finns här: )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.