Tacka gnällfeministerna, Anna-Maria!

I eu-valet personröstas det som aldrig annars.  Och att personerna är viktigare än löftena, gäller nog inte endast för miljöfrågorna.  Ett ansikte med en slogan säger mer än 1000 ord, när vi kryssar runt bland hugade kandidater.

En av personerna är Anna-Maria Corazza Bildt som vill se “starka kvinnor” i parlamentet och ville man slippa “gnällfeminister”, skulle man rösta på Anna-Maria. Gnällfeminister?!  Hmm, är det gnälligt att vara arg över våldet mot kvinnor? Är det fel att vara glad om pappor tar sitt självklara ansvar med en jämställd föräldraförsäkring. Är det gnäll, ja då är jag en stolt gnällfeminist!

Och Anna-Maria, hon får nog tacka gnällfeministerna som en gång i tiden kämpade för att Anna-Maria och andra kvinnor fick rätten att rösta och rätten att representera. Som att ställa upp som kandidat i eu-val. Utan gnällfeminister, ingen Anna-Maria Corazza Bildt på valturné.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

 – Marita –

 

No Comments

vmm

FIs viktigaste fråga är ju att männen ska bort från parlamentet och det ska in fler kvinnor. Vad jag vet är Anna-Maria en kvinna så ni tycker väl det är bra om hon kommer in? Schyman eller Anna-Maria… vem ska man rösta på… ole-dole-doff.

Reply
Carl Martin Hægermark

Heja, heja! Ja, jag vill verkligen också sälla mig till gnällfeministerna. Är hellre gnällig och radikal än, som Corazza-Bildt, reaktionär och blind för samhällsordningen.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.