MVG år 2014

Att uppstickare hotar etablerade partier, hoppas jag verkligen. Eller, förresten “hot” vet jag inte, Fi fyller det tomrum som etablissemanget lämnar år ut och år in. Ett vaccum där diskriminering härjar fritt.

Ser framåt. Till 2014 när det är examen för nästa kull eu-parlamentariker. När Gudrun Schyman går ut med MVG. Högsta betyg från alla de som aldrig tidigare omfattats av mänskliga rättigheter.  Lika villkor oavsett kön, etnicitet.  Rätt att älska vem man vill.  Och förstås IG, från slipsparadens deltagare . Paraden där en och annan vill fortsätta köpa kroppar, lika självklart som att handla  1 liter mjölk i närbutiken. Parlamentariker som ger kyrkan rätt att bestämma över kvinnokroppen.

Fniss…. vad skall Vatikanen ta sig till när Fi tar plats? Och dessutom samtidigt som det spanska ¡F . Kanske anklaga Sverige och svenska väljare för en kupp?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gkQ4r4yv2qw&hl=sv&fs=1&rel=0]

Det blir la´gôrspännande! Och gôôôôôrbra…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
– Marita –

No Comments

Patrik

“Paraden där en och annan vill fortsätta köpa kroppar, lika självklart som att handla 1 liter mjölk i närbutiken. Parlamentariker som ger kyrkan rätt att bestämma över kvinnokroppen. ”

Men det är okej att F! bestämmer över kvinnors kroppar? Jag menar de kvinnor som faktiskt vill sälja sex ska väl få göra det? Eller hur var det med kvinnlig frigörelse?

Då jag har köpt sex så har det alltid varit, hur ska man säga, jobbigt i Sverige då jag inte är riktigt säker på hur tjejen har det. I Holland och Tyskland där jag köpt mesta av all min sex finns det ingen oro att kvinnorna har de dåligt. Jag vet att de har myndigheter, polisen & facket på sin sida och gör det av fri vilja.

Reply
Ale

Var det inte så att fet även finns många mäns om säljer sex?

Som vanligt efter vanligt efter vanligt så finns inga män med alls…skrev jag som vanligt.

Sedan är det såhär att civila som jobbar för polisen ska bli uppsagda…hur man än vrider på det så blir polisen ytterligare försämrad.

Cuf eller Muf röstade för att slopa lagen att det är förbjudetr att köpa samt sälja sex – varför – jo för att polisen är för kass och att trafficking skjuter i höjden.

Därför skulle kanske laglig sex-försäljning kunna minska trafficking.

Det bästa vore att laglig sex kunde ske på bordell där vakter och läkare finns etc etc.

Det sämsta är trafficking där unga flickor luras, misshandlas, våldtas och säljs…att säljas = våldtäkt. Om och om och om igen…utan att få ta den av pengar.

Visst blir en del “prostituerade” också våldtagna – förhoppningvis få av de – men de är fria men pengar i hand och kan styra sina liv.

Män ska även de få vara med i bedatten och sälja sex om de vill. Kvinnor har också ett behov av närhet och sexuellt liv.

Detta är skrivet med en prornos om sämre eknomisk framtid – då faller också moral och uppblåsta värderingar man kna ha i ett rikt samhälle.

Och jag avslutar med två frågor:
Sedan när blev överenskommeslesn sex något fult? Vanliga människor har en uttalad eller tyst överenskommelse när de inleder sexet.
Vad är det för skillnad på att bjuda och ragga på en tjej på krogen och pröjsa 4 drinkar och sedan knullar gratis – gentemot att man raggar på en tjej och viftar med 4 hundralappar? Same price sam outcome – different in the law.

Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *