Benny Andersson: Gudrun skulle göra skillnad i Eu

Benny Andersson sponsrar Gudrun Schyman av demokratiska skäl.  Han förklarar i ett pressmeddelande:

“Jag var häromdagen på väg att lämna min röst i EU-valet, när jag hörde Gudrun Schyman intervjuas i ”Nordegren i P1”. Hon berättade om problemet som Feministiskt initiativ har med att hinna få ut sina röstsedlar och att de som de ändå lyckats distribuera försvinner från många röstlokaler. Det problemet är väl Fi i och för sig inte ensamma om, men eftersom jag sympatiserar med Gudrun Schymans envetna kamp för jämställdhet, så bestämde jag mig för att försöka hjälpa till genom att erbjuda finansiellt stöd till en annons, som berättar om hur man kan gå tillväga när färdigtryckta röstsedlar saknas.
Jag tycker att vi svenskar genom åren har haft mycket att vara stolta över. I vår kommunikation med människor från andra delar av världen har vi kunnat slå oss för bröstet genom att till exempel hänvisa till vår höga levnadsstandard, en bra social infrastruktur, allemansrätten, förhållandevis skaplig jämställdhet och fina idrottare. Till och med en och annan rakryggad politiker. Till den kategorin hör Gudrun Schyman.
Jag är övertygad om att hon kommer att göra skillnad om hon får en plats i EU-parlamentet och då inte bara i frågor som gäller jämställdhet!”

Benny Andersson

Håller innerligt med: Gudrun skulle göra skillnad. Stor skillnad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

– Marita –

No Comments

BengtM

Mja, är hon inte egentligen mest ett pittoreskt inslag i landskapsbilden ??

Reply
Fior i Västra Götaland

Skulle vara intressant att veta om det finns fler personer som Du anser är “pittoreska inslag i landskapsbilden”? Tja, t.ex. någon man, har Du någon på lager, eller är uttrycket anpassat till en kvinna?

/Marita

Reply
ebbe

Pinsamt!!!!!!!!!!!!!!
Inte fan blir hon demokrat för att hon har synpunkter paa valsystemet……
En av hennes företrädare tyckte om demokratin:
Stalin:
Det viktiga är inte vem du väljer utan vem som räknar rösterna …………………………

Reply
Pether

Eftersom också Piratpartiet har problem med att vallokalerna ställer undan deras grejjer, ska de också få en miljon av honom då?

Reply
Fior i Västra Götaland

Piratpartiet har väl en hel del privata donationer om jag inte missminner mig? Och samtliga partier utanför valsystemet gynnas ju eftersom informationen om blank valsedel faktiskt kan användas oavsett om man skriver Feministiskt Initiativ eller Piratpartiet.
/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.