Bäva inför 2010, eller redan 2009?

Piratpartiets ordförande, Rick Falkvinge, säger sig vara “ultrakapitalist” och anser att Moderaterna är “någon slags halvmjäkiga socialliberaler”, enligt en intervju i tidningen Fokus DN

……??……vänta nu… om Moderaterna som slaktat arbetslöshetsförsäkringen, som gör sjuka friska genom att simsalabim strama upp sjukförsäkringsreglerna, om Moderaterna är halvmjäkiga socialliberaler: hur blir det för sjuka och arbetslösa med Rick Falkvinge som tungan på vågen 2014? Eller att han kryssas in i Eu. Nu, redan nu……?

Vågar inte ens formulera en tanke
Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

– Marita –

No Comments

anonym

ja att du missar ironin i hans uttal är lite deprimerande. men man kan nog inte klandra dig tidningen förtog inte skämtet heller.

Reply
Nisse

Reinfelt har helat fler sjuka än Jesus, eller hur det stod i DN eller SvD men men när det gäller Piratpartiet så står det på Piratpartiets hemsida hur Piratpartiet kommer agera i riksdagen om/när det kommer in där.

Helt enkelt kommer det stödja det block som bäst tillgodoser dess politiska hjärtefrågor som integritet och rättssäkerhet.

Sen kommer Piratpartiet fortsätta stödja det blocket i andra frågor så länge de inte tummar på de frågorna.

Oavsett om de är halvmjäkiga socialliberaler eller halvmjäkiga lightcommies så är detta är politiken och hur PP kommer agera, oavsett Falkvinges personliga åsikter. Det borde vara uppenbart vilka frågor han prioriterar.

Det är ingen direkt hemlighet, men vi får se nästa val, kanske PP skaffar sig en större bas av frågor tills dess.

Reply
gastlind

Rick är först på plats nummer 6 i listan och som du säkert förstår är denna smutskastning inget annat än en sista desperat krampryckning för att riksdagspartierna ska slippa tappa mandat i EU – till piratpartiet.

Någon försökte gömma det att det kom från TT, men det är ju inte svårt att fatta att det handlar om att de traditionella partierna börjar bli rädda i mössan.

Reply
Dooda

Det är hans personliga åsikter i frågor som Piratpartiet inte ens tar ställning till.

Så även om han skulle komma in i parlamentet så kommer han rösta som gruppen, så länge gruppen röstar som Piratpartiet i deras hjärtefrågor. Även om gruppen röstar för icke-kapitalistiskt vänster i ekonomifrågor.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.