Ström remixad

Per Ström, jag säger bara Pär Ström:

Den kvinnokamp som ursprungligen vad högst motiverad har haft så stora framgångar att det knappast finns några fler problem att bekämpa.

Våldtäkter. Misshandel och mord. Sämre löner. Sämre pensioner. Glastak. Huvudansvar för äldre, för barn. Trafficking. Inga problem: för Pär Ström eller för de som drabbas?

Pär Ström skriver stolt att han retat “gallfeber på feminister och politiskt korrekta proffstyckare genom att gå ut och tala om ett mansförtryck i Sverige“.  Snälla Pär Ström, vi är bara uppriktigt förvånade över Din kunskapsbrist, eller snarare kunskapsdöd.

Vapendragaren, tillika folkpartisten,  Camilla Lindberg är lika pinsamt okunnig när hon drämmer till med “slita män i stycken” från Fi:s kongress i Örebro 2005.  Suck….jag var där, Camilla. Jag lyssnade på tjejerna som berättade om ett våldtäktsfall där en ung kvinna blir våldtagen, en man kommer till undsättning. Tror hon. Hon våldtas ännu en gång. Hjälparen var även han en förövare. Sången handlar om det här.  En mycket tragisk historia.  Det hade Du också vetat om Du brytt Dig om att ta reda på fakta.  Men vem f-n bryr sig om lögn och sanning när det bara handlar om att skjuta blint på feminismen.

Blir samtidigt riktigt inspirerad av Pärra och Millans märkliga krumbukter. Har just lagt ifrån mig Tomtar & Troll och fortsätter med Ströms “Mansförtryck och Kvinnovälde”…självklart remixad av Grovt Initiativ alias Gustav Almestad. Gustav som också skriver på dagens Aftonbladet Debatt om vad varje man bör veta . Han är klockren när han beskriver Pär Ström och Camilla Lindberg:

För om Pär Ström och Camilla Lindberg talar om ett konsekvent motstånd mot män, på vilka områden som helst, så är det just en bild av en struktur de visar på. Finns strukturer som gör att män behandlas på ett eller annat sätt, då är det rimligt att anta att det finns strukturer som gör att kvinnor behandlas på ett visst sätt – och ställer man sig emot detta så finns redan perspektivet där. Ett feministiskt perspektiv.

Just så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

– Marita –

Gustav Almestads digitala remix av Pär Ströms bok “Mansförtryck och Kvinnovälde”

No Comments

grovt initiativ

STORT tack för klarheten visad i Fi-kongress-“skandalen”. Jag fattade att det fanns något som inte sas/var bortklippt, men har inte sökt så noga. Nu kan jag äntligen börja ha en åsikt om det i sig och inte bara hänvisa till irrelevansen av enskilda fall för feministiska principer (något som ju bara möts av gäspningar av Strömmen et al).

Reply
Fior i Västra Götaland

Tack själv för remixen – jäklar här ska spridas! 🙂

Om det finns ngt klipp kvar från det som verkligen sades , skickar jag över det till Dig. Om det är OK, alltså.

hälsar Marita

Reply
Jeenie

Klockrent skrivet. Och intressant att få läsa bakgrunden till den där tradiga sången. Klart man applåderar sina sympatier och sitt stöd för denna våldtagna tjej!

Pär Ström blir mer och mer pinsam. Intressant att folkpartiet har en riksdagsledamot som går emot sitt eget partis grundläggande ideologier, där ju feminism numera räknas.

Dags att skicka Schyman till Bryssel!

Reply
Fior i Västra Götaland

Hej Jeenie
Du har rätt: Skicka Schyman till Bryssel!
/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.