Skämmes, Sverige!

Somnar med kroppen full av  skam. Skam över det svenska s.k. välfärdsystemet som mer påminner om ett kränkningarnas paradis. Ett system som har hårda, orubbliga ramar utan ett uns av humanitet, av människovärdighet. Utan kunskap eller känsla för människors lidande, vare sig i nutid eller i dåtid.  Helt klart i dåtid.

Sverige, goda duktiga Sverige som med jämna mellanrum oroar sig över att Förintelsen faller i glömska.  Goá schyssta Sverige, nekar ett förintelseoffer full pension . 84-åriga Miriam överlevde Förintelsen och fick 80 000 kronor av Tyskland.  Svenska Försäkringskassan anser att “det är pengar som ska ses som en pension för arbete utfört i gettot. Reglerna säger då att hennes svenska pension ska reduceras” Och såväl Länsrätt som Kammarrätt håller med.

Pension för arbete utfört i gettot…………..!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyska staten kallade ersättningen “pension”, istället för skadestånd.  Vilket gör det riktigt jobbigt för det svenska välutbildade beslutsmaskineriet.

Det är uppenbarligen inte främst skolbarn som behöver kunskaper om Förintelsen. Sätt omedelbart lagstiftare och uttolkare på intensivkurs. Och under tiden, placera ansvariga paragrafryttare i karantän och förbjud t.v.  all kontakt med människor som lidit nöd.

– Marita –

No Comments

Turdus Merula

Alla pengar som invandrare får som pension tas av svenska staten till 100%! (Hon måste vara ett undantag, som får en del.)

Jag känner en f.d. rektor. Hela hans pension från USA
dras av — vad han får är resten av hans futtiga svensk pension.

Ty, som alla invandrare, har han ju inte full pension pga
att han har inte arbetat i Sverige hela livet.

Fair play! Eller hur!

Sverige borde skämmas! Pensionen i USA, för övrigt,
är ju skattefritt!

Gamla kan likväl hoppa från en klippa, som vanligt.

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.