Glädjefnatt på 8 mars

Är så himla glad idag! Kallt och jävligt göteborgsväder. Skitsamma. Med underbara människor å en massa annat braigt på nationella planet – yeeees! Är glad och omskakad. Rörig. Rörigt lycklig.

Välkommen till Fi, Alexander Chamberland! Gillade själv Miljöpartiet, mycket för arbetstidsförkortningen. Men starka interna krafter vill begrava en mycket viktig välfärds- och, ÖVERLEVNADSfråga.  En fråga som Fi, tyvärr, numera är ensamma om att driva aktivt.

Alexander som intervjuas av Mikael Almén om queerfeminism:

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TfbxYplJTmI&hl=sv&fs=1]

Lika välkomna, ni som gick med i Fi idag under Internationella Kvinnodagen i Göteborg!  Tack Evelina, Klara, Carolina, Jan, Stina, Erika, Monika, Anna Carina, Margareta, Harriet, Birgitta, Niki och Gudrun för att ni gjorde 8 mars så himla bra. Så gött att ni finns. Och fler blir vi. I Fi.

Grattis  Makalösa föräldrar till Wendelas pris! Ni äger! Har alltid varit misstänksam och kritisk mot politisk lobbyism, men här är en kunskap- och erfarenhetsbank som alla partier skall värna om. Ta vara på.  Vi skall lyssna och lära.  I morgon går jag med i Makalösa Föräldrar. Du också?

En person som av medierna benämnts “avhoppad Fia” , säger:

Jag är medlem i Fi och är Fi-solidarisk

Vem då? Tiina Rosenberg förstås!!!

När nu Alexander Chamberland lämnar mp och går med i Fi , ger han råd inför Eu-valet i juni:

Rösta på Fi i EU-valet den 7 juni. Gudrun Schyman kommer att göra ett fantastiskt jobb i Bryssel. EU-parlamentet består till 70 procent av män och om det finns någon som klarar av att välta den gubbhyllan så är det Gudrun.

Tiina Rosenberg säger:

Vore väldigt väldigt roligt om Gudrun Schyman kom in i Bryssel.

Kan bara skriva under.

– Marita –

2 Comments

fiavg

Vad bra att Du påminde om er braiga organisation…:) NU, har jag betalat via nätet.

/Marita

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.